Japonská tradice,
česká inovace

Nejvyšší kvalita a bezkonkurenční spolehlivost na trhu spojovacího materiálu pro automobilový průmysl.

Aoyama Automotive
Fasteners Czech, s. r. o.

Naše společnost je součástí nadnárodní skupiny Aoyama, která má kořeny v Japonsku a je světově největším výrobcem spojovacího materiálu pro automobilový průmysl. Její výrobní závody se nachází v České republice, Japonsku, Číně, Thajsku, Indonésii a USA.

Společnost ACZ se nachází v severočeském městě Lovosice a zaměřuje se na výrobu metrických šroubů pro použití výhradně v automobilovém průmyslu. Naše výrobky jsou použity napříč celým finálním vozem, včetně řady kritických aplikací jako je uchycení kol, pohonná jednotka nebo podvozek. Výrobky naší společnosti naleznete prakticky ve všech vozech, které se vyrábí v Evropě. Jedná se například o automobily značek Toyota, Suzuki, Ford a BMW, ale i řadu dalších.

Udržení vysokého standardu bezpečnosti práce, minimalizace dopadů na životní prostředí a excelentní kvalita výrobků jsou našimi hlavními prioritami.

Technologie a výrobní systém ACZ

Společnost ACZ má veškeré potřebné technologie pro výrobu šroubů k dispozici ve svém výrobním závodě, kde tak kromě zařízení pro lisování za studena a válcování závitu naleznete i velmi komplexní zařízení jako jsou kalicí a popouštěcí pece pro tepelnou úpravu a několik výrobních linek pro povrchové úpravy.

Náš výrobní systém je plně podřízen principům Toyota Production System (TPS). Štíhlá výroba, Just in Time dodávky našim zákazníkům a kanbanový systém řízení výroby jsou přirozenou součástí naší každodenní práce.

Hledáme nové pracovníky

Patříme k předním výrobcům spojovacího materiálu pro automobilový průmysl.